Έθιμα Βάπτισης

Τα Ήθη, τα Έθιμα, οι Συνήθειες και οι Παραδόσεις της Βάπτισης!

Σε γενικές γραμμές τα όσα αφορούν σε μια βάφτιση δεν διαφέρουν και πολύ από περιοχή σε περιοχή της Ελλάδας μας. Ωστόσο αν ο τόπος, στον οποίο θα τελεστεί το μυστήριο, γνωρίζετε ότι κατακλύζεται από αρκετές και διαφορετικές τοπικές παραδόσεις και συνήθειες, καλό θα είναι να προετοιμαστείτε σωστά και έγκαιρα λαμβάνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες που σας αφορούν ως γονέα ή ως νονά και νονά.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε εύκολα ερχόμενοι σε επαφή με τους ανθρώπους της περιοχής και συζητώντας μαζί τους σχετικά, ούτως ώστε να λάβετε τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε πλήρως στα όσα θα πρέπει ή θα περιμένουν οι άλλοι από εσάς να κάνετε.

Ωστόσο, και επειδή οι βασικές συνήθειες είναι κοινές για όλη την Ελλάδα, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε στις σελίδες μας τα όσα δεν πρέπει με τίποτα να διαφύγουν της προσοχής και της φροντίδας των γονέων που ετοιμάζουν να βαφτίσουν το μικρό αγγελούδι τους και των νονών.


Επιλέξτε να διαβάσετε:

- Υποχρεώσεις των Γονιών, ΕΔΩ!

- Υποχρεώσεις και Δράσεις των Νονών, ΕΔΩ!


Σας προτείνουμε:

 καμβάς βάπτισηςΜοναδικοί Προσωποποιημένοι Καμβάδες Βάπτισης για τη διακόσμησή σας στην εκκλησία, το τραπέζι των ευχών ή αυτό με τις μπομπονιέρες, το χώρο της εκδήλωσης.

Με το όνομα του μωρού σας και στο θέμα της βάπτισής σας... όπως τα ζητήσετε! Επιλέγετε εσείς τα χρώματα, τα γραφικά σχέδια και το κείμενο.

Θα στολίσει το δωμάτιο του παιδιού και θα μείνει για πάντα.Πληροφορίες - Επιλογές - Σχέδια - Επικοινωνία εδώ!


 πίνακας βάπτισης στολισμός βάπτισης


και... "πιστοποιητικό"
Δώρο γέννησης ή Γενεθλίων! 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ 2019 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez